Boka din vistelse i en vacker villa med privat strand i Jämtland

Drömmer du om den perfekta tillflyktsortvillan, sommarstuga eller bara ett rum med en vacker utsikt över landskapet? Kolla inte vidare! Vi har rum att hyra i hotell-stil villa med privat strand i Jämtland! Vårt systerläge erbjuder boendei en historisk villa, med 7 separata sovrum, alla med eget badrum! Du kan hyra hela villan, eller bara ett rum. Psssst – nästan alla rum har utsikt över Revsundssjön!
Många av rummen har en sittgrupp med soffa, lämplig för en extra vuxen eller upp till 2 barn. Rummen är inte utrustade med TV eller minikyl, men det finns gratis Wi-Fi. Sängkläder och handdukar ingår i rumspriset. Slutstädning är 100kr/vistelse. Stanna längre? Fråga vår reception om städservice under din vistelse även för 100kr/service.
Villa med privat strand i Jämtland

Dubbelrum med soffa och sjöutsikt – klick här för fastighetens läge

Nedre våningen i villan hittar du ett stort gemensamt område med utsikt över vattnet med plats för 14 personer, kylskåp för gäster och flygel. Du är också välkommen att använda vårt övre däck och alla uteserveringar. Under din vistelse har du även tillgång till gästköket som ligger i en separat byggnad. Där hittar du alla grundläggande köksredskap, krukor & pannor, servis och bestick. Den är utrustad med ugn, mikrovågsugn, spis och 3 stora kylskåp som gästerna kan använda. Från gästköket kan du även gå ut till uteplatsen där du hittar en utegrill och fler sittplatser.

Boende och priser

880 kr/natt – Dubbelrum (för upp till 2 gäster)
880 kr/natt – Dubbelrum med soffa (för upp till 4 gäster)
100 kr/natt – Varje extra person på soffan
99kr / natt / person – Frukostpaket
100 kr – slutstädning

BOKA RUM NU

Du kan checka in och checka ut vilken dag som helst i veckan, men det finns en policy för minsta vistelse på 5 dagar för att få rabatten. Ordinarie pris är 990 kr/natt. Alla betalningar och bokningar sköts från vår reception på Hotel Jämtkrogen, i Bräcke. Du kan ringa oss på 069310505 eller mejla info@jamtkrogen.com.

Villa med privat strand i Jämtland

Ja! Detta är den privata stranden och relaxzonen i vår villa i hotellstil i Jämtland

Vid vattnet kan du njuta av stranden och till och med använda båten om du kommer med din egen båt . Sjön är perfekt för fiske! Du kan använda utomhusbastun gratis eller boka bubbelpoolerna mot en extra kostnad. Båtar, kajaker, sportutrustning finns att hyra – låt oss veta i förväg så kommer vi att sätta dig i kontakt med rätt aktivitetsleverantörer. Vi finns på gångavstånd från floden Gimån – Sveriges främsta flugfiskevatten! Du kan läsa mer om fiske och närliggande aktiviteter här.

Vi erbjuder ingen frukostbuffé på denna plats, men du kommer inte att vara hungrig!

Du kan delta i vår frukostbuffé varje dag som serveras på hotell Jämtkrogen i Bräcke. Som ett alternativ erbjuder vi frukostpaket, levererade till kylen i din villa. När du bokar rummet, välj det alternativ som passar dig bäst! Till middag, inom gångavstånd från denna fastighet, hittar du Restaurang Gimårasten, öppen hela sommaren, 12.00-20.00 varje dag. Det är värt ett besök, eftersom det erbjuder en unik meny som är en kombination av mexikansk mat och vilda ingredienser. Du kan se Gimårasten på en google-karta här.

Stavreströmmen – Gimårasten – Gimåleden. Bra aktiviteter inom gångavstånd!

Bräcke med omnejd erbjuder många fina aktiviteter, vilket gör det perfekt för en sommarsemester. Du kan läsa om alla fantastiska lådor att göra i Bräcke, i vår AKTIVITETER-flik – eller klicka bara här och gå direkt till det roliga!

 


Fler erbjudanden och evenemang kommer snart. Följ våra senaste uppdateringar på Facebook

Hotell & Restaurang Jämtkrogen
Ring 0693 105 05 eller mejla oss

BOKA RUM NU