Långtidsboende på hotell i Ånge & Bräcke – området

Fördelarna med långtidsboende på hotell i Ånge & Bräcke – området. Ditt hem hemifrån.

Funderar du på dina möjligheter till långtidsboende i Ånge & Bräcke-området? Även om att hyra en lägenhet kan verka som det vanligaste valet, finns det några övertygande skäl att överväga att göra ett hotell till ditt hem hemifrån. Jämtkrogen har bra erbjudanden för långtidsboende på hotell i Ånge & Bräcke-området – boka nu.

Detta erbjudande gäller vid vistelser över 5 nätter och inkluderar: boende i enkel eller dubbelrum, gratis parkering, gratis wi-fi. Du kan fylla på med frukostbuffé eller en frukostlåda för bara 99:- extra per natt/person.
Kampanjkod: # långtidpåjobbet
Enkelrum : 600 kr/natt   & Tvåbäddsrum : 800 kr/natt
Boka nu

Här är fördelarna med ett långtidsboende på hotell:

 1. Flexibilitet och bekvämlighet: En av de största fördelarna med att långtidsboende på ett hotell är den flexibilitet det erbjuder. Du är inte bunden till ett långsiktigt hyresavtal, vilket ger dig friheten att anpassa dig till förändringar i ditt liv och ditt schema. Oavsett om du flyttar för att arbeta, väntar på att ditt nya hem ska vara klart eller helt enkelt vill byta miljö, kan hotell vara din flexibla fristad. För att inte tala om dess läge i centrum, med affärer, tjänster och kollektivtrafik precis utanför dörren.
 2. Ja till långtidsboende, nej långsiktigt engagemang: När du bor på hotell är du inte bunden till ett årslångt hyresavtal. Denna flexibilitet gör att du kan anpassa dig till förändrade omständigheter utan att behöva bryta ett kontrakt eller hitta ett underbrev. Om dina planer ändras kan du ändra eller till och med avboka din bokning med bara 24 timmars varsel. Om du är en grupp – se våra förmåner och villkor för gruppbokning.
 3. Fullt möblerade utrymmen: Till skillnad från en tom lägenhet är hotellrum och sviter fullt möblerade med alla nödvändigheter. Du behöver inte oroa dig för att köpa möbler, vitvaror eller köksutrustning. Det är en problemfri inflyttningsupplevelse som låter dig fokusera på att bosätta dig och njuta av din vistelse.
 4. Städning och underhåll: På Jämtkrogen tillhandahåller vi regelbunden städning och underhåll. Men för att inte störa ditt lugn och privata utrymme, bestämmer du när du vill att ditt rum ska städas. Räck bara en gul skylt på dörren så kommer ditt rum att städas och dina handdukar och sängkläder fräschas upp. Eventuella underhållsproblem åtgärdas snabbt, vilket säkerställer en bekymmersfri boendemiljö.påjobbet i jämtland hotell Jämtkrogen långtidsboende ånge, långtidsboende bräcke, long stay ånge, long stay hotel bräcke, långtids hotellboende i Ånge & Bräcke området.

  Det finns fler förmåner att tänka på!

 5. Inga elräkningar eller dolda kostnader: Din långvariga hotellvistelse i Bräcke kommer att inkludera verktyg som el, vatten, Wi-Fi, parkering i det totala priset. Du kommer inte att överraskas av oväntade räkningar och budgeteringen blir enklare.
 6. Reception & Turistinformation: Medan vissa hotell har conciergetjänster erbjuder vi på Jämtkrogen varje dag personlig assistans av vår receptionspersonal som kan hjälpa dig med olika uppgifter, från att boka transporter till att rekommendera lokala sevärdheter, restauranger och till och med dagsutflykter till alla natursköna platser i Jämtland. Vår lokala expertis kan hjälpa dig att lättare navigera i din nya omgivning. Njut av charmen med att bo i Bräcke kommun och vårt personliga bemötande till varje gäst.
 7. Bekvämligheter du kommer att älska på Jämtkrogen:
  ✔ Medan du njuter av din långa vistelse i Bräcke på hotell Jämtkrogen känner du dig som hemma i vårt nyrenoverade gaskök. Utrustad med allt du behöver för att förbereda din favoritmåltid eller värma upp sen kvällsmiddag.
  Frukostbuffé – serveras i vår restaurang alla dagar i veckan. Åker du till jobbet tidigare innan tjänsten startar? Meddela oss – vi gör frukostpaket till dig i förväg, du behöver inte vara hungrig i Bräcke.
  ✔ Koppla av efter en lång dag i vår bastu, som du kan slå på när som helst på dygnet.
  BBQ i vår trädgård, med dina vänner eller andra gäster från hotellet.
  Minibibliotek – mittemot receptionen, hyllor med böcker på flera språk, för dig att njuta av. Du är välkommen att låna boken gratis eller till och med lämna en bok, som du har läst och vill dela med andra resenärer.

långtids hotellboende i Ånge

Sammanfattningsvis är långtids hotellboende i Ånge och Bräcke ett övertygande alternativ till traditionell lägenhetsuthyrning i samma område.

Den kombinerar hemmets bekvämligheter med fördelarna med hotellboende, och erbjuder en flexibel, problemfri och trevlig upplevelse. Hotell är också fantastiska aktiviteter, vilket gör det enkelt att träffa nya människor och potentiellt utöka ditt sociala eller professionella nätverk. Du kan korsa vägar med andra gäster, resenärer eller lokalbefolkningen vid hotellets gemensamma utrymmen och evenemang. Oavsett om du planerar en lång affärsresa, mellan bostäderna eller söker en spännande tempoförändring, överväg att göra Jämtkrogen hotell i Bräcke till ditt långtidsboende – ditt hem hemifrån.

För att få ut det mesta av detta erbjudande stanna hos oss i 5 nätter eller längre.

Gäller under säsongen 01.10.2023-31.12.2023, endast med förbetalt boende. Antalet rum i kampanjen är begränsat, fråga vår reception för tillgänglighet. Ordinarie pris för rum utan frukost: 790 kr för enkelrum och 990 kr för dubbelrum. Våran Långtidsboende hotell i Ånge & Bräcke kampanjen gäller vid vistelser över 5 nätter och inkluderar: boende i enkel eller dubbelrum, gratis parkering, gratis wi-fi. Du kan fylla på med frukostbuffé eller en frukostlåda för bara 99:- extra per natt/person.

Erbjudande # långtidpåjobbet
Enkelrum : 600 kr/natt   & Tvåbäddsrum : 800 kr/natt
Boka nu

Kolla in alla aktiviteter runt Bräcke – Klicka här!


Fler erbjudanden och evenemang kommer snart. Följ våra senaste uppdateringar på Facebook

Hotell & Restaurang Jämtkrogen
Boka ditt rum idag.
Ring 0693 105 05 eller mejla oss