KONFERENS

        Jämtkrogen Hotell and Restaurang erbjuder 4 luftiga och ljusa konferensrum lämpliga för små till medelstora grupper. Konferensrummen har plats för mellan 4 och 70 personer.

Våra konferensgäster kan bo i våra 36 bekväma hotellrum med enkel eller dubbel beläggning. Om du vill ta emot fler gäster under ett möte i vår fastighet kan vi ordna ytterligare rum på ett närliggande hotell. Bra priser för tidiga bokare och vanliga kunder!

UTRUSTNING

✔ whiteboard
✔ projektor
✔ overhead
✔ högtalare

✔ kontors material
✔ mineralvatten
✔ frukt
✔ godis

konferensrum

grizzlybjörnen

            

        Det största konferensrummet Grizzly har över 5 meter i takhöjd och är dessutom utrustat med speciell hörapparat. Den storskaliga och realistiska naturmålningen på väggen, är något som skiljer konferensrummet från alla andra och gör ditt möte mer minnesvärt.

isbjörnen

Föregående
Nästa

            

      Gästernas favorit lokal för konferens, ett timmerhus intill huvudbyggnaden. Med en unik stil och jaktstugekänsla -mysigt och fokuserade på samma gång.

stora björnen

Föregående
Nästa

             

        Detta konferensrum har en extra funktion – andra ingången från utsidan. Alldeles intill Lilla Björn, som kan användas som grupprum.

lilla björnen


        Ett elegant konferensrum med ett ovalt träbord. Kan användas som ett litet mötesrum eller som ett grupprum med anslutning till en större konferens.

evenemang & arenor

Större evenemang och möten kan hållas i restaurangen område som har en separat ingång, foajén med coat check, bra storlek scenen och sittplatser med dansgolv för över 120 gäster.

AKTIVITETER

Timmar med brainstorming måste en välförtjänt paus. Jämtkrogen erbjuder många kick-off-aktiviteter och teambuilding-aktiviteter. Ta reda på om det fulla valet av konferensaktiviteter på Jämtkrogen här.