Tvåbäddsrum

Tvåbäddsrum: Perfekt för vänner och kollegor

När du kliver in i våra tvåbäddsrum kommer du att känna dig som hemma direkt. Dessa individuellt inredda hotellrum och genomtänkt designade utrymmen är inte bara mysiga och bekväma utan också designade med våra resenärers behov i åtanke. Tvåbäddsrum erbjuder en rad fördelar, vilket gör dem till ett utmärkt val för vänner och kollegor som reser tillsammans.

Här är några anledningar till att boka ett tvåbäddsrum kan vara ditt nästa val när du bor på ett hotell:

Kostnadseffektivitet: Att dela ett tvåbäddsrum kan vara ett kostnadseffektivt alternativ. Det låter dig dela upp kostnaden för ett rum, vilket gör det till ett budgetvänligt val.

Närhet och bekvämlighet: Att bo i ett tvåbäddsrum innebär att du och dina vänner eller kollegor är i närheten av varandra. Detta gör det bekvämt för att koordinera aktiviteter, möten eller sociala interaktioner under din vistelse. Du behöver inte vandra genom korridorerna för att ansluta.

Sekretess: Medan två separata enkelrum erbjuder avskildhet, skapar ett tvåbäddsrum en balans mellan personligt utrymme och samvaro. Det är en idealisk kompromiss för dem som gillar sällskap men tycker om en mer intim miljö än att dela rum med en större grupp som de gör på vandrarhem. För att inte nämna att i vissa fall kan tvåbäddsrum vara mer lättillgängliga än flera enkelrum, särskilt under högsäsong, konferenser eller evenemang.

Minskad miljöpåverkan: Att dela tvåbäddsrum är mer miljövänligt eftersom det vanligtvis förbrukar mindre resurser än när man bokar flera enkelrum. Denna lägre miljöpåverkan beror oftast på lägre elanvändning, vattenbesparingar och mindre städtjänster.

Tvåbäddsrum, dubbelrum eller två enkelrum, bekvämligheterna på rummet måste vara bra.

Alla våra tvåbäddsrum är utrustade med praktiska bekvämligheter för din komfort, inklusive:

  • en platt-TV för underhållning,
  • gratis höghastighets-Wi-Fi för att hålla kontakten,
  • ett privat badrum med en uppfriskande dusch eller badkar,
  • ett skrivbord för dem som behöver hålla sig produktiv,
  • ett litet kylskåp för att hålla förfriskningar svala
  • en uppsättning extra kuddar för ultimat avkoppling.

När du bokar ditt tvåbäddsrum i Bräcke kan du även välja mellan ett rum med utsikt över den främre innergården för att ha ett bra öga på bilen eller ett rum med utsikt över den grönskande trädgården.

Utforskning och avkoppling:

Utöver bekvämligheterna i ditt rum erbjuder Hotel Jämtkrogen en rad bekvämligheter för att förbättra din totala upplevelse. Börja dagen med en utsökt frukost på vår restaurang. Om du är sugen på att utforska Bräckes naturliga skönhet kan våra kunniga receptionister ge expertrekommendationer om vandringsleder, fiskeplatser med mera. Efter att ha återvänt till hotellet kan du njuta av vår 24-timmarsöppna bastu och den lugna trädgården för ultimat avkoppling. Och om du och dina följeslagare skulle vilja träffa andra hotellgäster, bjuder vi in till vår lobby och gästkök. Här kan du laga din egen mat, brygga varmt kaffe, mingla med medresenärer eller planera ditt nästa äventyr.

Så oavsett om du vill spara på utgifterna, bygga en närmare relation med din resesällskap eller njuta av bekvämligheten av att vara nära varandra, erbjuder våra tvåbäddsrum på Hotel Jämtkrogen den perfekta basen för din nästa Bräcke-resa. Omfamna skönheten i Sveriges vildmark medan du njuter av hemmets bekvämligheter på ett hotell med sin egen unika karaktär. Boka din vistelse hos oss idag och fördjupa dig i Bräckes magi, ett mysigt rum i taget.

Tvåbäddsrum priser

Över 6 natter

Från 800kr / natt

Tvåbäddsrum utan frukost

Från 990kr / natt

Tvåbäddsrum med frukost

Från 1188kr / natt