Dubbelrum

Drömmer du om att tillbringa en natt vid porten till Lappland, då är Hotel Jämtkrogens erbjudande precis vad du letar efter! Vår anläggning belägen på södra gränsen av Jämtand erbjuder boende i mysiga och unikt inredda hotellrum, stor frukostbuffé på vår restaurang, 4 ljusa och rymliga konferensrum samt ett brett utbud av utomhusaktiviteter. Vår gästs favoritrum med dubbelrum ger ett perfekt avslut på en lång dag och en bra start på ett nytt äventyr.

Dubbelrum: Romantic Getaways och Serene Escapes

För dem som söker en touch av romantik eller bara vill ha extra utrymme, är våra dubbelrum det perfekta valet. Det bästa med dessa rum är en rymlig dubbelsäng, som inbjuder dig att mysa med din älskade eller att sträcka ut dig bekvämt. Varje rum har sin egen lugna atmosfär och mysiga känsla, tack vare mjukt ljus och en vacker utsikt över den lummiga gröna trädgården.

Bekvämligheter på rummet som förbättrar din vistelse

På Hotel Jämtkrogen förstår vi att det är de små detaljerna som gör din vistelse helt exceptionell.

Vart och ett av våra tvåbädds- och dubbelrum är utrustade med några praktiska bekvämligheter för att säkerställa din komfort:

• Platt-TV för underhållning
• Gratis höghastighets-Wi-Fi för att hålla kontakten
• Eget badrum med en uppfriskande dusch eller badkar
• Arbetsbord för dem som behöver hålla sig produktiva
• Minikylskåp för att förvara det som behöver hålla sig svalt
• Set med extra kuddar för ultimat avkoppling

Utforska, slappna av och föryngra

Utöver bekvämligheterna i ditt rum erbjuder Hotel Jämtkrogen en rad bekvämligheter för att förbättra din vistelse. Börja dagen med en utsökt frukost på hotellets restaurang, där du kan njuta av lokala smaker och internationella klassiker. Varva ner i vår bastu, tillgänglig 24 timmar om dygnet. Testa vår mysiga gästlounge & kök där du kan laga din egen måltid, smutta på varmt kaffe, träffa medresenärer eller planera ditt nästa äventyr. Utforska den naturliga skönheten i Bräcke med vår receptionists expertrekommendationer om vandringsleder, fiskeplatser och mer.

Oavsett om du letar efter boende under arbetsresor, gör dig redo för ett äventyr eller en fridfull flykt, ger våra Twin- och Dubbelhotellrum på Hotel Jämtkrogen den perfekta basen för din Bräckeresa. Omfamna skönheten i Sveriges vildmark medan du njuter av hemmets bekvämligheter på ett hotell med sin egen individuella charm. Boka din vistelse hos oss idag och upplev magin i Bräcke, ett mysigt rum i taget.

DUBBELRUM PRISER

Över 6 natter

Från 800kr / natt

Dubbelrum utan frukost

Från 990kr / natt

Dubbelrum med frukost

Från 1188kr / natt