Dubbelrum med sjöutsikt

Drömmer du om den perfekta tillflyktsortvillan, sommarstuga eller bara ett rum med en vacker utsikt över landskapet? Kolla inte vidare! Vi har rum att hyra i hotell-stil villa med privat strand i Jämtland! Vårt systerläge erbjuder boende i en historisk villa, med 7 separata sovrum, alla med eget badrum! Du kan hyra hela villan, eller bara ett rum. Psssst – nästan alla dubbelrum med sjöutsikt!

Många av rummen har en sittgrupp med soffa, lämplig för en extra vuxen eller upp till 2 barn. Rummen är inte utrustade med TV eller minikyl, men det finns gratis Wi-Fi. Sängkläder och handdukar ingår i rumspriset. Slutstädning är 100kr/vistelse. Stanna längre? Fråga vår reception om städservice under din vistelse även för 100kr/service.

Bekväma bekvämligheter i villan

Nedre våningen i villan hittar du ett stort gemensamt område med utsikt över vattnet med plats för 14 personer, kylskåp för gäster och flygel. Du är också välkommen att använda vårt övre däck och alla uteserveringar. Under din vistelse har du även tillgång till gästköket som ligger i en separat byggnad. Där hittar du alla grundläggande köksredskap, krukor & pannor, servis och bestick. Den är utrustad med ugn, mikrovågsugn, spis och 3 stora kylskåp som gästerna kan använda. Från gästköket kan du även gå ut till uteplatsen där du hittar en utegrill och fler sittplatser.

Touch av lyx

För den där extra lyxiga känslan, boka ditt dubbelrum med sjöutsikt samt den bubblande jacuzzin eller bastun! Båda är vedeldade och ligger direkt vid vattnet i Revsundssjön. Du kan hoppa in i sjön för att svalka dig, njuta av en mysig middag eller stor BBQ med vänner, allt på samma plats. Om du är sugen på fler äventyr, fråga oss om att hyra en flotte, vattenskoter eller en motorbåt. Du kan läsa om fler aktiviteter i Bräcke kommun här.

Boka din vistelse idag!

DUBBELRUM PRISER

Över 6 natter

Från 800kr / natt

Dubbelrum utan frukost

Från 990kr / natt

Dubbelrum med frukost

Från 1188kr / natt