Vintererbjudanden på Hotell Jämtkrogen i Bräcke.

Söker du efter ett semesterboende i Bräcke, Ånge, Gällö? Hotell Jämtkrogen i Jämtland har ett erbjudande för dig!
Bo hos oss i 6 nätter eller längre och gör det bästa av detta erbjudande*.

isfiske i jämtand sverige Kampanjkod: # FishingSingle    & Kampanjkod: # FishingDouble-

Om du ska pälsfiska runt Bräcke i vinter, sluta leta nu och boka ett rum på Jämtkrogen. Beläget inom 5 minuters promenad från alla butiker och restauranger i Bräcke och bara några minuters bilresa från alla de bästa isfiskesjöarna. Varje år runt påsk är det några stora tävlingar i området. Prova dina färdigheter i turneringen eller umgås med vänner och familj medan du njuter av naturen. För detta tillfälle har vi ett avtal för dig: upp till 25 % för ditt rum med frukost, gratis parkering, gratis wi-fi. Visa ditt giltiga fiskekort och affären är din!

Enkelrum med frukost: 760 kr/natt   & Tvåbäddsrum med frukost: 890 kr/natt
Boka nu

Kampanjkod: # RidingSingle    & Kampanjkod: # RidingDouble

Om du planerar ett vinteräventyr runt Bräcke, sluta leta nu och boka ett rum på Jämtkrogen. Ta med egen snöskoter eller hyr en i Bräcke och njut av de många leder vi har i området. Du kan till och med gå med i den lokala klubben för en fika i skogen – kolla in Bräcke Skoterklubbs facebook för de senaste uppdateringarna om deras evenemang.
Hotel Jämtkrogen ligger inom 5 minuters promenad från alla butiker och restauranger i Bräcke. Vi har en stor parkeringsplats framför fastigheten, så att du enkelt kan parkera din bil och skotervagn. Spara upp till 25 % på ditt rum med frukost, gratis parkering, gratis wi-fi. Kom med en snöskoter så är affären din!

Enkelrum med frukost: 760 kr/natt   & Tvåbäddsrum med frukost: 890 kr/natt
Boka nu

* Vintererbjudanden: # gäller under vintersäsongen 01.12.2023-21.03.2024, endast med förbetalt boende. Antalet rum i kampanjen är begränsat, fråga vår reception för tillgänglighet.

Kolla in alla aktiviteter runt Bräcke – Klicka här!


Fler erbjudanden och evenemang kommer snart. Följ våra senaste uppdateringar på Facebook

Hotell & Restaurang Jämtkrogen
Boka ditt rum idag.
Ring 0693 105 05 eller mejla oss