Familjerum

Hotel Jämtkrogen: Din familjs hem hemifrån i Bräcke, Jämtland, Sverige

Precis vid porten till Jämtland, i Bräcke välkomnar Jämtkrogen dig till ett varmt och familjevänligt värdshus. Våra bekväma familjerum, med tre och fyra bäddar, är genomtänkt designade för att ge din grupp av resenärer en mysig och minnesvärd tillflyktsort. Våra familjerum i Bräcke är designade med din komfort och bekvämlighet i åtanke. Oavsett om du reser med barn, utökade familj eller personal på en teambuildingresa, erbjuder dessa rum den perfekta balansen mellan utrymme och intimitet. Anläggningen är öppen året runt så du är välkommen inte bara under sommar eller vinterlovet. På Jämtkrogen hittar du ljusa och mysiga rum där du kan koppla av och knyta kontakter efter en dag av att utforska Jämtlands fantastiska natur.

Tre och fyra bäddar: Plats för alla

Familjerummen på Jämtkrogen i Bräcke finns i två varianter – med tre eller fyra bäddar – vilket säkerställer att det finns gott om plats för alla att vila och ladda. De tre bäddsrummen är möblerade med en våningssäng och en enkelsäng. Det finns också tillräckligt med utrymme för att placera en spjälsäng, om ditt mindre barn skulle behöva en. De fyra bäddsrummen är egentligen två rum med en sammankopplande dörr i mitten. Ett av dessa rum har en dubbelsäng, medan det andra har två separata sängar. Det väljs ofta av grupper och familjer som reser med tonårsbarn eftersom alla kan njuta av sin integritet, samtidigt som de fortfarande är nära varandra. De fyra sovrummen har också 2 badrum, vilket är en ännu större bonus. Det är värt att komma ihåg att när du reser med små barn har våra bekväma tvåbädds- och dubbelrum även möjlighet att placera en spjälsäng i dem. Om ett barn sover i sina föräldrars säng är avgiften 100 kr/natt/barn och inkluderar babyfrukost.

Bekvämligheter på familjerummet för att förbättra din vistelse

På Hotel Jämtkrogen tror vi att de små detaljerna gör stor skillnad. Våra familjerum är utrustade med några praktiska bekvämligheter för att förbättra din vistelse:
  • Underhållningsglädje: Njut av dina favoritprogram och filmer på vår platt-TV för timmar av underhållning.
  • Håll kontakten: Håll alla uppkopplade med gratis höghastighets-Wi-Fi, se till att du alltid är i kontakt med nära och kära eller håller dig uppdaterad på jobbet.
  • Fräscha upp och föryngra: Kliv in i ditt badrum, där en föryngrande dusch väntar, så att du känner dig återupplivad efter dina äventyr i Bräcke.
  • Produktivitetsnav: För dem som behöver vara produktiva ger vårt välutrustade skrivbord ett bekvämt utrymme att fokusera och få saker gjorda. Varje rum har också ett eget minikylskåp.
  • Ät och drick, som hemma: 24h tillgång till vårt gästkök, där du hittar gratis kaffe och te samt all nödvändig köksutrustning och apparater.
  • Värm upp & slappna av: använd gärna vår bastu, som ligger i hotellets relaxavdelning. Tiderna är på väggen, så du kan använda den när som helst på dygnet.

Utforska Jämtland & Skapa minnen

Utöver bekvämligheterna i ditt Familjerum i Bräcke, kan vår personal i receptionen tipsa dig om en rad sevärdheter och aktiviteter för att tillgodose alla medlemmar i din grupp. Börja dagen med en utsökt frukost på vår restaurang, där vi erbjuder en mängd lokala och internationella rätter. Om du reser med barn kan det intressera dig att det finns en stor lekplats tvärs över gatan. Så medan de yngre resenärerna tycker om den aktiviteten kan du packa ihop i lugn och ro eller helt enkelt smutta på en kopp kaffe i vår trädgård.

Boka din familjesemester idag

Oavsett om du letar efter ett familjeäventyr, kvalitetstid  tillsammans eller helt enkelt en fridfull flykt till naturen, är Hotel Jämtkrogens familjerum den perfekta mellanlandningen på resan genom Mellansverige. Upplev skönheten i Jämtlands vildmark medan du njuter av hemmets bekvämligheter med dina nära och kära. Boka ditt Familjerum idag och skapa oförglömliga minnen med start i Jämtkrogen, där alla i din familj är välkomna och omhuldade.

familjerum priser

Familjerum för 3 gäster inkl. frukost

Från 1190kr / natt

Familjerum för 4 gäster ( dörr mellan 2 rum )

Från 1880kr / natt