Enkelrum på hotell Jämtkrogen

Våra genomtänkta enkelrum i Bräcke representerar den perfekta balansen mellan komfort och funktionalitet. Rummen har en bekväm enkelsäng och är idealiska för dem som behöver avskildhet och sitt eget utrymme att vila på. Sjunk ner i fräscha sängkläder och njut av en god natts sömn efter en dag av möten, teambuilding eller njut av naturen – mitt i hjärtat av Bräcke. Du kan lämna din bil eller buss på vår rymliga parkeringsplats – gratis för alla våra gäster. Du kan också komma med tåg – centralstationen ligger bara 3 minuters promenad från oss.

Även om vi är ett hotell i lantlig stil förstår vi på Jämtkrogen vikten av moderna bekvämligheter, det är därför våra enkelrum är utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter.

Självklart kommer ditt rum att ha:

  • eget badrum,
  • gratis höghastighets-Wi-Fi,
  • skrivbord för produktivitet,
  • platt-TV för dina underhållningsbehov
  • litet kylskåp att förvara vad behöver förbli svalt.

Hotellet erbjuder totalt 36+ hotellrum i olika storlekar, vilket gör det enkelt för oss att ta emot ännu större grupper och team.

Hotell med enkelrum och konferensmöjligheter

Står affärer eller evenemang på din agenda erbjuder vårt hotell inte bara enkelrum i Bräcke utan även flera luftiga konferensrum att välja mellan. Att planera dina möten, eller speciella tillfällen i våra välutrustade utrymmen, komplett med audiovisuell utrustning och engagerad personal som hjälper dig, kommer att vara ett utmärkt val. Du kan slå upp hela vårt konferenserbjudande här.

Idealisk plats för att utforska och träffas i mitten

Hotel Jämtkrogens läge i Bräcke är en strategisk mittpunkt mellan Sundsvall och Östersund, vilket gör det till ett bekvämt stopp för resenärer och ett bra resmål för ”möten i mitten”. Dessutom är vi nära Ånge, vilket ger enkel tillgång till denna livliga stad som ligger bara 20 minuter på vägen. Oavsett om du är här för affärer, nöjen eller lite av båda, är vårt hotell läge perfekt för dina behov. I Bräcke stad hittar du flera restauranger, flera butiker, en bensinmack och en laddstation för elbilar. Enkelrummen som vi erbjuder i Bräcke har också fördelen av en fantastisk utsikt ut genom fönstret, mot vår charmiga trädgård med näckrosfyllda dammar.

Enkelrum i Bräcke för en god natts sömn

Efter att ha checkat in och lämnat ditt bagage i något av våra dubbel- eller enkelrum i Bräcke, ta gärna del av allt som hotellet har att erbjuda. Mingla med medresenärer i vår lobby, laga din egen middag i vårt gästkök eller gå ut och utforska restaurangerna i stan. Du är hjärtligt välkommen att koppla av i vår bastu, läsa en bok i trädgården eller fråga vår personal om fantastiska saker att se i området. Vi skulle säkert kunna rekommendera några fina vandringsleder, turkosa vattenfall och mycket mer! Så boka din vistelse i enkelrum på Hotel Jämtkrogen i Bräcke och ha en bra vistelse!

ENKELRUM PRISER

Över 6 natter

Från 600kr / natt

Enkelrum utan frukost

Från 790kr / natt

Enkelrum med frukost

Från 889kr / natt