SKOTERUTHYRNING JÄMTLAND

Jämtlands snöskotersafari är definitivt ett oförglömligt äventyr

Att rida fritt i den vita snön, ha en chans att träffa älgar och renar eller värma sig vid eldstaden bygga minnen för livet. Alla resor är anpassade för att passa deltagarnas fysiska tillstånd och väderförhållandena.

Kommer du på din egen skoter och behöver bara boende? Vi har en deal för dig:

#RidingSolo – Enkelrum med frukost för 600 kr / natt
#RidingDuo – Dubbelrum / Tvåbäddsrum med frukost för 800 kr / natt

BOKA NU!

Jämtland snöskotersafari är en utomhusresa som kan äga rum på vintern och tidigt på våren, när vår region har en bra snömängd.

Den guidade turen tar dig över frysta sjöar, går in i spår i lokala skogar och upplever naturområden som ofta bara är tillgängliga på vintern. Om du har tur kan du till och med få se renar och norrsken! För dem som har tidigare erfarenhet av snöskoter och motorcyklar har vi möjlighet att åka på snöcykel. Om du söker ännu mer adrenalin kan vi ta dig att åka i djup snö från spår, nattridning eller till och med för en övernattning i skogen. Alla resor är utformade för att du ska ha det bra och se de vackraste spåren i vår region.

Snöskotrar är en rolig och enkel motorsport för grupper och individer. Våra gäster väljer ofta denna aktivitet i samband med en helgvistelse eller som en del av deras konferenspaket.

Resan är planerad att vara mycket rolig, så glöm inte att ta med en kamera och fånga ögonblicket för att sedan dela det med dina vänner och familj. Det är viktigt att hålla dig varm under din resa, så kom ihåg att bära lämpliga underkläder, utomhuskläder, handskar, mössa, skyddsglasögon, vinterskor. Om du vill att vi ska hjälpa dig att välja rätt outfit, ytterligare anpassa din resa eller har några frågor om det är du välkommen att kontakta oss när som helst. Boende inklusive frukost finns i enkelrum #RidingSolo för +600kr / natt och i dubbel- eller tvåbäddsrum #RidingDuo för +800kr / natt. Vi kan också hyra kläder till dig från 250kr per person.

Ditt äventyr kommer att innehålla:
– uthyrning av snöskoter
– försäkring och ansvar,
– guide,
– kaffe, mellanmål och lunchpaus.

Pris: från 1900kr
De flesta snöskotrar har möjlighet att ta en passagerare. Om du vill vara två personer på snöskoter är avgiften + 700 kr. Efter din åktur kan du njuta av bastun på hotellet , äta en god middag på vår restaurant och kanske prova några lokala hantverksöl? Du kan läsa om andra aktiviteter i området och på hotellet här .

BOKA NU!

Är du ett team av erfarna förare som redan har varit på snöskotrar tidigare eller kanske vill du hyra ut snöskotrar för att gå med i en grupp från Bräcke? Du kan också hyra snöskotrar utan guide.

Experienced Rider’s Adventure

Har du vänner i området och vill åka med dem på din egen maskin? Är du en erfaren åkare som vill ha kul och följa din egen plan? Det är också möjligt att hyra en snöskoter utan guide. Vi har några alternativ:

Pris: från 1000kr
En dags hyra av en 2-takts Lynx Adventure 550, har plats för 1-2 förare. Inkluderar försäkring.

Pris: från 1000kr
En dags hyra av en 4-takts Lynx Adventure 600 ACE, har plats för 1-2 förare. Inkluderar försäkring.

Pris: från 250kr
Om du behöver extra kläder för ditt snöskoteräventyr har vi möjlighet att hyra kläder & hjälm eller andra tillbehör, beroende på tillgänglighet.

Självrisken är alltid upp till 10 000 kr. Boende inklusive frukost finns i enkelrum #RidingSolo för +600kr / natt och i dubbel- eller tvåbäddsrum #RidingDuo för +800kr / natt.

BOKA NU!


Fler erbjudanden och evenemang kommer snart. Följ våra senaste uppdateringar på Facebook

Hotell & Restaurang Jämtkrogen
Boka ditt äventyr idag!
Ring: 0693 105 05 eller mejl till info@jamtkrogen.com