Vintererbjudanden på Hotell Jämtkrogen i Bräcke.

Söker du efter ett semesterboende eller långtidsboende i Bräcke, Ånge, Gällö? Hotell Jämtkrogen i Jämtland har ett erbjudande för dig!
Bo hos oss i 6 nätter eller längre och gör det bästa av detta erbjudande.

Vill du komma till Bräcke en längre stund för att njuta av vad området har att erbjuda? Välj Hotel Jämtkrogen och ta del av våra specialerbjudanden.

Kampanjkod: # långtidpåjobbet

Letar du efter långtidsboende i Bräcke, Ånge, Gällö när du besöker området? Boka hotellrum på Jämtkrogen i Bräcke. Beläget inom 5 minuters promenad från alla affärer och restauranger i stan samt tågstationen. Njut av rummet på egen hand eller dela det med en högskola. Detta erbjudande gäller vid vistelser över 6 nätter och inkluderar: boende i enkel eller dubbelrum, gratis parkering, gratis wi-fi. Du kan fylla på med frukostbuffé eller en frukostlåda för bara 90:- extra per natt/person.

Enkelrum : 600 kr/natt   & Tvåbäddsrum : 800 kr/natt
Boka nu

isfiske i jämtand sverige Kampanjkod: # FishingSingle-20%    & Kampanjkod: # FishingDouble-25 %

Om du ska pälsfiska runt Bräcke i vinter, sluta leta nu och boka ett rum på Jämtkrogen. Beläget inom 5 minuters promenad från alla butiker och restauranger i Bräcke och bara några minuters bilresa från alla de bästa isfiskesjöarna. Varje år runt påsk är det några stora tävlingar i området. Prova dina färdigheter i turneringen eller umgås med vänner och familj medan du njuter av naturen. För detta tillfälle har vi ett avtal för dig: upp till 25 % för ditt rum med frukost, gratis parkering, gratis wi-fi. Visa ditt giltiga fiskekort och affären är din!

Enkelrum med frukost: 704 kr/natt   & Tvåbäddsrum med frukost: 879 kr/natt
Boka nu

Kampanjkod: # RidingSingle-20%    & Kampanjkod: # RidingDouble-25%

Om du planerar ett vinteräventyr runt Bräcke, sluta leta nu och boka ett rum på Jämtkrogen. Ta med egen snöskoter eller hyr en i Bräcke och njut av de många leder vi har i området. Du kan till och med gå med i den lokala klubben för en fika i skogen – kolla in Bräcke Skoterklubbs facebook för de senaste uppdateringarna om deras evenemang.
Hotel Jämtkrogen ligger inom 5 minuters promenad från alla butiker och restauranger i Bräcke. Vi har en stor parkeringsplats framför fastigheten, så att du enkelt kan parkera din bil och skotervagn. Spara upp till 25 % på ditt rum med frukost, gratis parkering, gratis wi-fi. Kom med en snöskoter så är affären din!

Enkelrum med frukost: 704 kr/natt   & Tvåbäddsrum med frukost: 879 kr/natt
Boka nu

Kolla in alla aktiviteter runt Bräcke – Klicka här!


Fler erbjudanden och evenemang kommer snart. Följ våra senaste uppdateringar på Facebook

Hotell & amp; Restaurang Jämtkrogen
Boka ditt rum idag.
Ring 0693 105 05 eller mejla oss