Midsweden 365 Indoor Skiing

Hotell & Restaurang Jämtkrogen Boka din skidresa idag! Ring: 0693 105 05 eller mejl info@jamtkrogen.com
WINTER 2020/2021
Boka ett enkelrum på Hotel Jämtkrogen och spara 50% på ditt dagliga dagspass på MidSweden365. Boka ett dubbelrum på Hotel Jämtkrogen och spara 80% på ditt dagspass MidSweden365.
  • # Skiinig Single 940:-

    Erbjudandet inkluderar: 1 övernattning i ett enkelrum, frukost och ett vardagskort för hela dagen till MidSweden365. Vill du stanna längre? 2 nätter i enkelrum, 2 x frukost och 2 x vardagskort till MidSweden365 för 1799.- MidSweden är en längdåkningsspår samt en skidskyttebana som är öppen året runt. Beläget i Gällö, Jämtland - 25 minuters bilresa från Hotel Jämtkrogen. En fantastisk vinteraktivitet nu tillgänglig året runt, eftersom den ligger i en manskuren grotta. Det är också världens längsta skitunnel byggd inuti ett berg.

  • # Skiing Double 1399:-

    Erbjudandet inkluderar: 1 övernattning i ett dubbelrum, frukost och twå vuxen vardagskort för hela dagen till MidSweden365. Vill du stanna längre? 2 nätter i dubbelrum, 2 x frukost och 2 x vuxen vardagskort till MidSweden365 för 2799.- MidSweden är en längdåkningsspår samt en skidskyttebana som är öppen året runt. Beläget i Gällö, Jämtland - 25 minuters bilresa från Hotel Jämtkrogen. En fantastisk vinteraktivitet nu tillgänglig året runt, eftersom den ligger i en manskuren grotta. Det är också världens längsta skitunnel byggd inuti ett berg.

  • # Extra rabat för *Ungdom & *Seniorer 150:-

    Vill du åka skidor med barn och komma med hela familjen? För varje skidbarn och äldre har vi 150kr rabatt på dubbelrum. Vi har också 3- och 4-bäddsrum samt tvåbäddsrum med sammankopplade dörrar. En bra lösning för vänner och familjer som reser tillsammans. Kontakta vår reception för tillgänglighet och ett erbjudande skräddarsytt efter dina behov. *Ungdom 8-15 år & *Senior +65. Barn under 8 år åker gratis i sällskap av vuxen!

Boka ett enkelrum på Hotel Jämtkrogen och spara 50% på ditt dagliga liftkort på MidSweden365

MidSweden365 är en längdskidspår som är öppen året runt. Beläget i Gällö, Jämtland – 25 minuters bilresa från Hotel Jämtkrogen. Stor vinteraktivitet nu tillgänglig året runt!
MidSweden 365 är världens längsta skitunnel i ett berg. Det är öppet året runt och förhållandena inuti är runt -4’C varje dag av din skidupplevelse. Tunneln är ljus som dagsljus och den sträcker sig djupt inne i berget. Banan är kuperad, 1,4 km klassiska respektive skatespår. På plats hittar du också en skidskyttekammare med sex banor, skidprovningsbana, lekplats för barn och en sportbutik. Anläggningen har öppet 6.00-23.00 de flesta dagar.

Boka ett dubbelrum på Hotel Jämtkrogen och spara 80% på ditt dagspass MidSweden365

Boka ditt specialerbjudande idag!

Du kan läsa mer om längdskidåkning i Gällo i MidSweden 365-skitunneln på deras hemsida HÄR