Lokal för Årsmöten på Hotell Jämtkrogen

Riksvägen 11, Bräcke | Tel: 0693 105 05 | Mail: info@jamtkrogen.com
Boka ditt kommande styrelsemöte & föreningsmöte på Hotell Jämtkrogen i Bräcke från 500kr!
Vårt största konferensrum står redo för ert årsmöte i Bräcke. Upp till 70 sittande platser finns.
  • Konferenslokal Grizzly 500:-

    Vårt största konferens rum, Grizzly, har över 5 meter i takhöjd och är dessutom utrustat med en speciell hörapparat. Den storskaliga och realistiska naturmålningen på väggen, är något som skiljer konferensrummet från alla andra och gör ditt möte mer minnesvärt. Pris per rum upp till 4 timmar, exklusive moms.

  • Kaffe & Kaka 45:-

    Du kan hyra lokalen på egen hand och ta med dig lite snacks eller beställa något extra. Vi rekommenderar ett fikapaket med kaffe & smörgås eller dryck och tårta. Kan du inte bestämma dig? Beställ lite av varje - fråga oss om en lösning som passar dig bäst. Pris per person, exklusive moms.

  • Boende 495:-

    Behöver du boende under ditt möte? Hyr rum hos oss i dubbel/tvåbäddsrum, från 495 kr/natt/person. Enkelrum från 790 kr/natt. Pris inklusive moms.

Föreningar har årsmöte en gång per år. Det är något som alla ideella föreningar måste ha för att fungera som en förening.

Årsmötet är ett tillfälle för alla medlemmar i en förening att vara med och påverka vad som kommer att hända under kommande år – 2022. Det är också ett tillfälle att tacka årets styrelseledamöter för deras goda arbete eller välja en annan styrelse om det behövs en förändring . Årsmötet är också tillfället då man tittar på vad som hänt under det gångna året och lägger upp nya planer för en ännu bättre framtid.

Även om Hälsomyndigheten har hävt mötesrestriktionerna vill vissa föreningar fortfarande hålla ett bra avstånd i sitt årliga mötesrum.

Det är därför du på Hotel Jämtkrogen i år kan hyra vårt största mötesrum Grizzly och planera utrymmet så att det passar din bekvämlighet. Vi har även fiber internet om du skulle vilja träffa några av dina föreningsmedlemmar digitalt.

Behöver du lunch eller middag? Fråga oss om ett alternativ av måltider.

Om du har några frågor om detta erbjudande, tveka inte att kontakta oss när som helst:
Jämtkrogen Hotell | Riksvägen 11, Bräcke | Tel: 0693 105 05 | Mail: info@jamtkrogen.com