Julbord och lokal för Årsmöten på Hotell Jämtkrogen

Riksvägen 11, Bräcke | Tel: 0693 105 05 | Mail: info@jamtkrogen.com
Boka ditt kommande styrelsemöte & föreningsmöte på Hotell Jämtkrogen i Bräcke från 500kr! Avsluta ditt möte med vår fantastiska internationella Julbord, som serveras varje dag 17 november – 10 december 2023.
Vårt största konferensrum står redo för ert årsmöte i Bräcke. Du har plats för upp till 70 gäster i vårt konferensrum samt restaurangen.
  • Konferenslokal Grizzly 500:-

    Vårt största konferens rum, Grizzly, har över 5 meter i takhöjd och är dessutom utrustat med en speciell hörapparat. Den storskaliga och realistiska naturmålningen på väggen, är något som skiljer konferensrummet från alla andra och gör ditt möte mer minnesvärt. Pris per rum upp till 4 timmar, exklusive moms. Fikapaket med kaffe & smörgås eller dryck & kaka kostar +50kr/person, exklusive moms.

  • Julbord 399:-

    Välkommen till vårt internationella julbord. Serveras varje dag: 17 november - 10 december, kl 17.00 - 20.00. Fyll på ditt möte med Julbord eller kom och häng med på en magisk kväll med vänner och kollegor. Kockar från Gimårasten kommer att laga mat åt dig varje dag. Räkna med svenska julklassiker såväl som många internationella julrätter att prova och bli kär i. 🌲 Meddela oss i förväg om ni är en grupp som skulle vilja sitta tillsammans. Mindre sällskap behöver ingen bokning – det är bara att komma in! Priser: 399:- MÅN-TOR, 499:- FRE-SÖN, 199:- BARN. Pris per person inklusive moms.

  • Boende 495:-

    Behöver du boende under ditt möte? Hyr rum hos oss i dubbel/tvåbäddsrum, från 495 kr/natt/person. Enkelrum från 790 kr/natt. Pris inklusive moms.

Föreningar har årsmöte en gång per år. Det är något som alla ideella föreningar måste ha för att fungera som en förening.

Årsmötet är ett tillfälle för alla medlemmar i en förening att vara med och påverka vad som kommer att hända under kommande år – 2024. Det är också ett tillfälle att tacka årets styrelseledamöter för deras goda arbete eller välja en annan styrelse om det behövs en förändring . Årsmötet är också tillfället då man tittar på vad som hänt under det gångna året och lägger upp nya planer för en ännu bättre framtid.

Det är därför du på Hotel Jämtkrogen kan hyra vårt största mötesrum Grizzly och planera utrymmet så att det passar din bekvämlighet. Vi har även fiber internet om du skulle vilja träffa några av dina föreningsmedlemmar digitalt.

Behöver du fika eller middag? Den här säsongen har vi två alternativ att välja mellan. Ett fikapaket med smörgås och kaffe / kaka och kaffe samt ett julpaket med Julbord.

Om du har några frågor om detta erbjudande, tveka inte att kontakta oss när som helst:
Jämtkrogen Hotell | Riksvägen 11, Bräcke | Tel: 0693 105 05 | Mail: info@jamtkrogen.com